Ügyfélszolgálat hétfőtől-péntekig 8-16 óráig. 06709408027 info@vilagitasok.hu, skype:vilagitasok.hu

vilagitasok.huHíreinkA világ legkisebb LED moduljai!

A világ legkisebb LED moduljai!

A világ legkisebb LED moduljai! Megérkeztek a világ legkisebb LED moduljai! A mindössze 18 mm x 8 mm x 3 mm-es méretű LED modul hiánypótló termék, hiszen a kisebb méretű világító dobozok, lightboxok, világító betűk mögött is kényelmesen elfér.

LED modulokból általában nem lehet 40 mm hosszúság alatt kapni, azonban ez behatárolja a legkisebb elkészíthető világító betű méretét is. A megoldás azonban már elérhető az új 3014-es LED moduljainkkal!

Led modul 3014

A méret várhatóan tovább fog csökkenni, hiszen az ezt felépítő 3014-es ledek (3 mm x 1.4 mm) harmadakkora, 1210-es (1.2 x 1.0 mm) társai is már sorozatgyártásban vannak, illetve a tokozáson is lehet még spórolni, így nem lennénk meglepődve, ha még ebben az évben eloroznák a rekordot ettől a LED modultól.

A modulba beépített 3014-es LED méretén túl energiahatékonyságával is kitűnik, hiszen 100 Lm/W energiahatékonysága a modulok között nagyon jónak mondható. 

A modulok rögzítése egyszerű a hátoldalán található kiváló minőségű 3M kétoldalú ragasztóval.

A LED modulból színesen világító változatok is elérhetőek raktárról, a hideg és természetes fehér színhőmérséklet mellett.

Az Év Webáruháza
2014, 2015, 2016, 2017
superwebaruhaz.hu
Vásárlói
értékelés »

 Kosár

Az Ön kosara üres.

 Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!Fogyasztó Barát

 Gyártók

Miért válassz minket

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.