Ügyfélszolgálat H-P 8-16 óráig +3652219400 info@vilagitasok.hu

Gondolkodj zölden!

Gondolkodj zölden!

Miért érdemes napelemes termékeinket választani? Milyen előnyökkel jár, ha ezt a kimeríthetetlen erőforrást részesíti előnyben?

Megérkezett a tavasz, a jó idő beköszöntével és a nappalok hosszabbodásával egyre többet tartózkodunk kint a kertben,

foglalatoskodunk a ház körüli teendőinkkel.A jól átgondolt, és megtervezett kültéri világítás növeli a kint eltöltött idő alatt
komfortérzetünket, optimális megvilágítást nyújt az azt igénylő helyekre,legyen az akár hangulatfény,terület vagy objektum megvilágítás.
Jelen bejegyzésünkben most azt vizsgáljuk meg, hogy milyen pluszt nyújthatnak kültéri világításaink, ha napelemmel (szolár) kombináljuk.

A napelemes, szolár technológia egy viszonylag új, a 21. század igényeit maximálisan kielégítő technológia, amely a napfényt
mint megújjuló energiaforrást használja fel készülékeink üzemeltetéséhez.
Kül- és beltéren egyaránt alkalmazzák.

Működési elvük rendkívül egyszerű: A szolár panel amelyre rá van csatlakoztatva a fogyasztó, ( reflektor,lámpa,etc.) összegyűjti a nap folyamán
rá eső napfény napenergiáit, majd ezt elektromos árammá alakítjat át, amit egy újratölthető akkumulátor gyűjt össze.
A készülékben installált mozgásérzékelő, vagy alkonykapcsoló bekapcsolja a fogyasztót, amely az összegyűjtött napenergiát használja fel a
lámpa üzemeltetéséhez, a beépített akkumulátor kapacitásának , és a panel méretének függvényében a termékleírásban megadott időintervallumban.
Fontos felszereléskor figyelembe venni, hogy a napelem az adott helyszínen a lehető legjobban, leghosszabb ideig megvilágított ponton foglaljon helyet.

A napelemes lámpák számos előnnyel rendelkeznek:

-Vezetékmentes beüzemelés: Alacsonyabbak költségeink,időt spórolunk.

-Csökkenthetjük ökológiai lábnyomunkat.Környezetbarát, zöld energiát használhatunk minden nap világításaink üzemeltetéséhez, ráadásul teljesen ingyen !

-Minimális karbantartási költségek.

-Költséghatékony.A hasonló termékekhez képest a napelemes lámpák többe kerülnek, viszont ezek pár hónapon megtérülnek a felhasználónak.

-Korlátlan energiaforrás.

Az Önt érdeklő  napelemes termékeinket megtekintheti az alábbi kulcsszavakra kattintva:

Napelemes kerti lámpáink

Utcai/kerti napelemes lámpáink

Napelemes rendszereink sziget üzemre

Napelemes reflektorok

 

Világítások.hu 

 

További hírek