354000 2-5 munkanap

Kaputelefon szett okostelefonhoz video kaputelefon

Video kaputelefon, melynek beltéri egysége okostelefonja. A szett tartalmaz egy külső kamerás egységet tápegységgel, és egy dugaljba dugható csengőt. Vendég érkezésekor a csengő megszólalása után okostelefonján tudja megnézni a külső képet, tud a telefonján keresztül beszélgetni…
47 515 Ft
(37 413 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 316 pont
Video kaputelefon, melynek beltéri egysége okostelefonja. A szett tartalmaz egy külső kamerás egységet tápegységgel, és egy dugaljba dugható csengőt. Vendég érkezésekor a csengő megszólalása után okostelefonján tudja megnézni a külső képet, tud a telefonján keresztül beszélgetni a vendéggel, illetve az elektromos ajtót is tudja nyitni telefonjáról. Android és IOS rendszerekről is működik.
Feszültség: külső egység 12 V/DC, belső csengő 220-240 V/AC
Kijelző: a telefonja
Szerelés: Falon kívüli
Tartozékok: tápegység a kültéri egységhez.

Szállítás

Barion

Személyes átvétel


Ha személyesen szeretné átvenni csomagját 4086 Hajdúvid Krúdy Gyula u-i telephelyünkön, válassza ezt az opciót. Mielőtt érte jönne, mindenképp egyeztessen előbb ügyfélszolgálatunkkal a 0652/219-400-es telefonszámon. Fizethet a webshopban bankártyával, utalással, de akár a helyszínen is készpénzzel, bankkártyával.

Házhoz szállítás átutalással


Házhoz szállítás Magyarország területén. Fizesse be számlánkra vagy utalja át , (Kathi Sándor e.v. Budapest Bank: 10101061-17070400-02004007) , a megrendelt áru ellenértékét a szállítási díjjal. Befizetésnél a közlemény rovatba írja be a rendelés számának első 5 jegyét, melyet e-mailben visszaigazoláskor kap.

Szállítási díj: 1 199 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

Házhoz szállítás utánvét


Házhoz szállítás Magyarország területén utánvét fizetéssel. Válassza ezt a szállítási módot, ha a csomag átvételekor szeretné fizetni a vásárlás értékét. A futárnál lehetőség van bankkártyával is fizetni.

Szállítási díj: 1 499 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Házhoz szállítás online(bankkártyás) fizetés


Házhoz szállítás Magyarország területén. Fizesse ki bankkártyával vagy Barion tárcából a megrendelt áru ellenértékét a szállítási díjjal.

Szállítási díj: 1 199 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.
PayPal

Házhoz szállítás Paypal fizetéssel


Házhoz szállítás Magyarország területén Paypal fizetéssel. Válassza ezt a szállítási módot, ha Paypal-al szeretné fizetni a vásárlás értékét.

Szállítási díj: 1 799 Ft
Barion
PayPal

European transport


European delivery conditions: -We can grant orders that come from abroad with Paypal and credit card payment. -We can deliver within named countries: Slovakia, Slovenia, Austria. Czech Republic, Romania, Croatia, Poland, Germany, Belgium, Netherlands, Luxembourg, -Delivery deadline: 4-8 days -The pack weight cant be over 40 kgs.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek