Ügyfélszolgálat H-P 8-16 óráig +3652219400 info@vilagitasok.hu

LED-es fáklya a kertben

LED-es fáklya a kertben

Sokan sok időt töltünk a kertben, hogy az a legszebb és legalkalmasabb legyen a pihenéshez. A rengeteg díszítő elem mellett egyre nagyobb hangsúlyt kap a világítás a kertben.

A kert világítását két részre osztva érdemes megtervezni. A kertünk világítása is kell tartalmazzon egy fő világítást, mely arra alkalmas, ha olyan tevékenységet folytatunk a kertben sötétedést követően, mely igényli a magas megvilágítási értéket. Jelen cikkben viszont a másik témakörrel szeretnék foglalkozni, a hangulatvilágítással.

A hangulatvilágítás jellemzője, hogy nem bocsájt ki erős fényt. Fő funkciója a szem gyönyörködtetése, akár egy-egy tárgy kiemelésével.

Egyik ilyen szemet gyönyörködtető a fáklya lángját imitáló leszúrható kerti szolár lámpánk:

Leszúrható kerti szolár lámpa tűzláng imitációval

Már maga a lámpa megjelenése is szemet gyönyörködtető, de éjszaka a fáklya lángjával lenyűgözi az arra látogató családtagokat, vendégeket.

A tűz szerepe a kertben mindig is jelen volt, pl. egy-egy kerti összejövetel alkalmával. Szerepe nem csak az étel főzésében-sütésében nyilvánul meg, annak meleg fénye különös hangulatot teremt a környezetében.

Ezzel a lámpával az összejövetelek nélküli napokon is gyönyörködhetünk a tűz meleg fényében, nyugalmat sugározva közvetlen környezetünkben.

 

További hírek