Ügyfélszolgálat hétfőtől-péntekig 8-16 óráig. 06709408027 info@vilagitasok.hu, skype:vilagitasok.hu

vilagitasok.huHíreinkLED szalag CRI95 színvisszaadással

LED szalag CRI95 színvisszaadással

LED szalag CRI95 színvisszaadással Új magas színvisszaadási indexű LED szalagok érkeztek, melyek a tárgyakat megvilágítva, pl. ruhák, ékszerek, étel, az eredeti színét adja vissza megvilágítva is.

színvisszaadás alatt, a fényforrás sugárzásának azt a hatását értjük, hogy a fényforrással megvilágított tárgyak színe hogyan változik meg ahhoz képest, amikor ugyanezen tárgyakat referencia sugárzóval világítjuk meg. A megállapodás szerinti referencia sugárzóval észlelt színhez képest tapasztalt színeltolódás mértéke a színvisszaadás. A színvisszaadási index, röviden CRI (Color Rendering Index) azon képességét méri, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni.

LED szalag CRI95

A CRI érték minél magasabb, annál jobb minőségű a fény, jellemzően annál szélesebb spektrumú fényt állít elő lámpánk. Fontos megjegyezni, hogy a színhőmérsékletnek nincs köze a színvisszaadáshoz. A LED chipek ára és minősége már eljutott arra a szintre, hogy elérhető árszintre csökkentek a magas CRI értékkel rendelkező fényforrások és lámpák is. A magas színvisszaadási indexű led szalagok 3 színhőmérsékletben is elérhető, meleg fehér, természetes fehér és hideg fehér színben. 

Az Év Webáruháza
2014, 2015, 2016, 2017
superwebaruhaz.hu
Vásárlói
értékelés »

 Kosár

Az Ön kosara üres.

 Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!Fogyasztó Barát

 Gyártók

Miért válassz minket

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.