Vásárlói értékelések

Pontos,gyors kiszolgálás.
Vas József, 2018-05-16
Tökéletesen megvagyok elégedve a rovarcsapdával. A többi árút még nem használtam.
Lantai Csaba, 2018-05-16
rendeltem egy zseblámpát. elutaltam az árát. öt munkanap után sem kaptam semmilyen visszajelzést. telefonáltam. kiderült, az áru öt nap után sem volt elérhető. várnom kellet volna még négy vagy öt napot. kaptam egy másik ajánlatot egy drágább készülékre, ami drágább volt. elfogadtam. a lámpa hibátlan és ezt meg is kaptam egy nap múlva, de a futárt pluszban ki kellett fizettem, holott az eredeti megrendeléshez is fizettem postaköltséget. örültem volna annyi kompenzációnak, hogy a feláron kívül nem kellett volna még a gyorsfutár árát is fizetnem.
Anonim vásárló, 2018-05-15
Minden Tökéletes, Köszönöm.
Anonim vásárló, 2018-05-11
Rendkívül elégedett vagyok. A rendelést követő 2. napon már megérkezett a megrendelt termék. A megrendelés folyamata pontosan követhető volt. Máskor is innen fogok vásárolni.
Torda Márta, 2018-05-11
Korrekt, meg vagyok elégedve!
Anonim vásárló, 2018-05-10
Gyorsan és a megfelelő áruhoz jutottam hozzá. Minden ok.
Sóski Tamás, 2018-05-08
Minden gördülékenyen zajlott! A megrendelést gyorsan, pontosan megérkezett. Nem számoltam pontosan, de biztosan 10 db feletti számban kaptam e-mail értesítést a szállítás különböző stádiumaiban. Talán kicsivel kevesebb is elég lenne...
Boros Gábor, 2018-05-06
a megrendelést pontosan teljesítették
Széchenyi István, 2018-05-04
Köszönöm az áru hamar megérkezett,a csomagoláson még lenne mit dolgozni.A dobozban szana-szét voltak csapágyak.Köszönöm Üdvózlettel:C,zoltan
Czvitkovics Zoltán, 2018-05-01
Az ár megfelelő, a kiszállítás gyors, pontos.
Süli Mihályné, 2018-04-30
A megrendelt termék helyett kaptam egy 500 W halogén lámpát.
Attila Takáts, MOGÉP Kft., 2018-04-28
Gyors ,pontos, megbízható webáruház, minőségi termék, tökéletesen működik, ajánlom mindenkinek!
Jádi Zoltán, 2018-04-26
Áru csomagolása = 5 ; kommunikáció = 5 ; pontosan a megrendelt kiváló minőségű terméket kaptam = 5 ; honlapjuk átláthatósága,kezelhetősége = 5 ; szállítási idő = 4 ; személyes átvételi lehetőség = 1 / nincs Budapesten /
HOLLÓ JÓZSEF, 2018-04-25
Az 5-én megrendelt áru 16-án érkezett meg, de hát nem lehet mindig minden raktáron...a jó ár-érték arány kárpótolt...:)
Czeő Ferenc, 2018-04-25
Először csak 1 db rendeltem, de látva hogy az elem mennyit tud - rendeltem még újabbakat. A vásárlással teljesen elégedett vagyok. Mészáros Imre
Mészáros Imre, 2018-04-24
A termék kiváló minőségű volt, nagyon gyorsan megérkezett. Szinte minden tökéletes volt. Javaslat: Felhívott pár cég hogy ajánlgassanak nekem pár tök jó dolgot. Én ehhez sajnos nem járultam hozzá. Mivel csak néhány webáruházból rendelek rendszeresen akikben megbízom, és most rendeltem Önöktöl először, jogosan feltételezem, hogy kiadhatták az adataimat harmadik félnek KDM célból. Felhívom figyelmüket az adatvédelmi rendeletre (GDPR) mely az unió egész területén érvényes. Link: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679&from=HU Tehát nem adhatják ki az adataimat. Nem tudom mennyit kaphat egy cég az adatokért, de egy-két száz forintért nem éri meg kockáztatnia senkinek. Nyilván nem jelentem sehol. Minek is tenném, nem nagyon érdekel. És szándékomban áll vásárolni még Önöknél. Jóindulatúlag jelzem tehát, ha nem tudnak erről a nálunk viszonylag új szabályról akkor kérem tanulmányozzák át, nehogy problémájuk származzon belőle. Elnézést kérek ha esetleg sérelmet okoztam. A jövőben nem járulok hozzá, hogy adataimat átadják harmadik félnek sem kereskedelmi, sem statisztikai célból. Köszönöm!
Anonim vásárló, 2018-04-20
Kedves Vásárlónk! Köszönjük az értékelését! Megnyugtatom, az aszf-ünk szerint járunk el, adatait a szállító cégnek adjuk át, valamint Megbízható bolt programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló e-mail címe, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Senki másnak. A szállítónak pedig tudnia kell a kézbesítéshez. Led világítással és villanyszerelési anyagokkal kereskedünk, nem adatokkal. Teendőnk bőven lekötik az összes munkatárs idejét, saját hírlevélre is alig jut idő. Sérelmet természetesen nem okozott, csak jelezni szerettem volna, hogy a hiba nem tőlünk származik.
vilagitasok.hu
Gyors pontos kiszolgálás.
Tóth Lajos, 2018-04-19
Vásárlás menetével elégedett voltam. Gyors és pontos kiszállítás volt. A termék már más tészta. Olyan gyenge a ragasztó a ledeken hogy másnapra bepotyogtak a TV mögé. Vennem kellett erősebb kétoldalú ragasztót. A fényerő től sem estem hanyatt de az elfogadható de az hogy epogyog a ragasztó amit elvileg arra gyártottak hogy felragassza a ledszalagot az gáz. Persze nem a tv hátoldala volt piszkos vagy valami mert volt ahol a led esett le a gyárilag felragasztott ragasztószalagról az meg fent maradt a TV-n. Persze nem is volt a 3M felirat rajta mint az eddig használt ledek ragasztószalagjain.
Kádas-Tar Gábor, 2018-04-18
Tisztelt Partnerünk, Egy vásárlásunk volt Önöktől. Kedvesek, segítőkészek voltak. Mindennel meg voltunk elégedve. Üdvözlettel Hell Gabriella Szegedi Közlekedési Kft.
Hell Gabriella, 2018-04-18