Ügyfélszolgálat H-P 8-16 óráig +3652219400 info@vilagitasok.hu

Szolár rendszerek nyaralókhoz

Szolár rendszerek nyaralókhoz

Már rendelhetők új sziget üzemű szolár rendszereink, melyek egyszerű megoldást nyújthatnak olyan helyekre, ahol nincs kiépítve villamos hálózat.

A napelemek, és napelemes eszközök egyre szélesebb körben és egyre olcsóbban elérhetőek. Hatalmas előnyük az egyszerű telepítés, és költségmentes üzemeltetés. 

Napelemes rendszereink jól jöhetnek egy nyaralóba, hétvégi házba például, de akár tanyákon a szociális helyiségek mellett szivattyúk üzemeltetésére is. Egy jól megválasztott rendszer 5-7 évig teljesen költségmentesen üzemeltethető. 5-7 évet követően az akkumulátorok cserére szorulnak. Ez a költség nem elhanyagolható, de rendszeres használat mellett 2 év alatt megtermeli az akkumulátor árát. A többi idő ajándék, illetve a beruházás megtérülését segíti elő. Ha kihasználjuk a rendszert, 4 év alatt egy megtérülő befektetésről beszélünk, de ha jól meggondoljuk, nem ez az elsődleges cél az eszközünkkel. A probléma, melyre ezt az eszközt kitalálták, hogy olyan helyeken üzemeltessünk villamos eszközöket, ahol nem áll rendelkezésre villamos hálózat. Erre pedig napelemes rendszerünk tökéletes megoldás.  Rendelhető 500W800W és 2000W teljesítménnyel, mely teljesítményekkel már sok elektromos készüléket elláthatunk.

További hírek