93103547 2-5 munkanap 12 hó  Gyártó: Tungsram »

Tungsram Sportlight Extreme +40% H7 5000K

Akciós! Újdonság!
2 940 Ft 2 199 Ft
(1 732 Ft + 27% ÁFA) [6.02EUR] / db
Hűségpont: 14 pont
Min. rendelhető: 2 db
Közúti forgalomban használható   
:
igen (ECE engedélyes)
Névleges teljesítmény   
:
55 W
Névleges feszültség   
:
12 V
Fejelés   
:
H7 (PX26d)
Fényáram   
:
1650 lm
Élettartam (Tc):
250 óra
Hosszúság méret:
60 mm
Átmérő méret:
10,9 mm


A legújabb Tungsram emelt fényű, emelt színhőmérsékletű izzó. Az 5000K színhőméréskletű Sportlight Extreme autóizzók, 40%-al több fényt vetítenek az előttünk elterülő hasznos útfelületre.

 Hidegebb fény, emelt fényerősség

Tungsram Sportlight Extreme izzók a speciális búra bevonatnak köszönhetően a kibocsátott fénykéve egyes sávjain akár 5000K színhőmérsékletet is képesek az útra vetítetni, így az előttünk lévő útszakasz megvilágítása kontrasztosabb, élénkebb lesz, amely megkönnyíti az éjszakai vezetést, jobb láthatóságot, biztonságosabb közlekedést eredményez. A Sportlight Extreme izzók 40%-al több fényt adnak a standard Tungsram fényszóróizzókhoz képest.

1db/ár

Szállítás

Barion

Személyes átvétel


Ha személyesen szeretné átvenni csomagját 4086 Hajdúvid Krúdy Gyula u-i telephelyünkön, válassza ezt az opciót. Mielőtt érte jönne, mindenképp egyeztessen előbb ügyfélszolgálatunkkal a 0652/219-400-es telefonszámon. Fizethet a webshopban bankártyával, utalással, de akár a helyszínen is készpénzzel, bankkártyával.

Házhoz szállítás átutalással


Házhoz szállítás Magyarország területén. Fizesse be számlánkra vagy utalja át , (Kathi Sándor e.v. Budapest Bank: 10101061-17070400-02004007) , a megrendelt áru ellenértékét a szállítási díjjal. Befizetésnél a közlemény rovatba írja be a rendelés számának első 5 jegyét, melyet e-mailben visszaigazoláskor kap.

Szállítási díj: 1 299 Ft

Házhoz szállítás utánvét


Házhoz szállítás Magyarország területén a futárnál történő fizetéssel készpénzzel vagy bankkártyával. Válassza ezt a szállítási módot, ha a csomag átvételekor szeretné fizetni a vásárlás értékét. A futárnál lehetőség van készpénzzel és bankkártyával is fizetni.

Szállítási díj: 1 499 Ft
Barion

Házhoz szállítás online(bankkártyás) fizetés


Házhoz szállítás Magyarország területén. Fizesse ki bankkártyával vagy Barion tárcából a megrendelt áru ellenértékét a szállítási díjjal.

Szállítási díj: 1 299 Ft
PayPal

Házhoz szállítás Paypal fizetéssel


Házhoz szállítás Magyarország területén Paypal fizetéssel. Válassza ezt a szállítási módot, ha Paypal-al szeretné fizetni a vásárlás értékét.

Szállítási díj: 1 999 Ft
Barion
GLS Csomagpont

GLS csomagpont online(bankkártyás) fizetés


Válassza ezt a szállítási módot, ha előre ki szeretné fizetni rendelését bankkártyával itt a webshopban, és GLS csomagponton szeretné átvenni csomagját.

Szállítási díj: 1 299 Ft
GLS Csomagpont

GLS csomagpont utánvét


Válassza ezt a szállítási módot, amennyiben GLS csomagponton szeretné átvenni csomagját a csomagponton történő fizetéssel.

Szállítási díj: 1 499 Ft
Barion
PayPal

European transport


European delivery conditions: -We can grant orders that come from abroad with Paypal and credit card payment. -We can deliver within named countries: Slovakia, Slovenia, Austria. Czech Republic, Romania, Croatia, Poland, Germany, Belgium, Netherlands, Luxembourg, -Delivery deadline: 4-8 days -The pack weight cant be over 40 kgs.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek