Akku Plussz 2-5 munkanap

Akku Plussz

Elektronikus akkumulátor aktivátor, mely a savas akkumulátorokban lassítja a fémólom és az ólomdioxid képződését, ezáltal jelentősen megnöveli annak élettartamát. Magyar termék. Közismert, hogy az akkumulátor belsejében elektrokémiai folyamat során kisütéskor az…
4 400 Ft
(3 465 Ft + 27% ÁFA) [12.20EUR] / db
Hűségpont: 29 pont
Készlet: 2 db
Elektronikus akkumulátor aktivátor, mely a savas akkumulátorokban lassítja a fémólom és az ólomdioxid képződését, ezáltal jelentősen megnöveli annak élettartamát. Magyar termék.

Közismert, hogy az akkumulátor belsejében elektrokémiai folyamat során kisütéskor az ólomszulfát fémólommá és ólomdioxiddá alakul. Feltöltéskor ez a folyamat fordítva játszódik le. Az ólomszulfát jelenléte tehát a működés jellegéből adódó tény. Ólomszulfát keletkezik azonban tisztán kémiai reakció során is és ez képes maradandóan beépülni az akkumulátor lemezeibe és így csökkenteni belső energiaátalakítás hatásfokát. Ez a beépülési folyamat természetesen lassan történik, de a hőmérséklet emelkedésével (nyári melegben) és nem ideális működési körülmények hatására (pl.: autóba beépítve, lemerült állapotban tárolva) felgyorsul. Ezek a tényezők jelentősen befolyásolják az akkumulátor élettartamát és végső soron ezért kell 3-4 évente az autókban akkumulátort cserélni.
Az akkumulátorokat a mai technikában széles körben alkalmazzák, de az akkumulátor belsejében ténylegesen lezajló folyamatok elektronikai szabályozásával eddig nem sokat foglalkoztak. Az AKKU PLUSSZ képes jelentősen csökkenteni az akkumulátor "öregedését", feljavítani a leromlott, cserére ítélt darabokat és télen a mostoha időjárási körülmények között javítani a hidegindítást.
Az akkumulátorból származó energiával (3-5mA) egy speciális hullámformát állít elő, ezt tárolja, összegyűjti, majd kb. 15 másodperc elteltével visszajuttatja az akkumulátorba. Az ilyen módon kialakult impulzus nagyon rövid idő alatt (100-200 sec) 80-100 A értéket is elér. Az impulzusok hatására a kémiai szulfátréteg nehezebben, lassabban alakul ki, illetve a lemezek felületének külső részén kialakult kémiai szulfátréteg lebomlik. Az akkumulátorból felvett energia nem jelentős, hiszen a használaton kívüli akkumulátor veszteségi árama 15-20 mA feletti értéket képvisel, így mondhatjuk azt is, hogy az áramkör olyan energiát hasznosít, amely mindenképpen elveszne.

Műszaki jellemzők:

- Névleges tápfeszültség: 12 V
- Tápfeszültség tartomány: 10-16 V
- Üzemi áramfelvétel: 2-5 mA
- Töltő áramimpulzus: min. 80 A
- Impulzus ismétlési idő: 15 sec.
- Üzemi hőmérséklet tartomány: -25°C és +85°C között

Felhasználási területe:

Bármilyen típusú, hagyományos savas, 12 V-os akkumulátoroknál.

Használata:

A két sarut a jelölt módon az akkumulátor két pólusához kötjük és ellenőrizzük, hogy az AKKU PLUSSZ házán elhelyezett piros LED kb. 15 mp.-ként felvillan-e. Kettő vagy több, sorba kötött 12V-os akkumulátor esetén (pl. buszok, teherautók) egységenként egy AKKU PLUSSZ-t szereljünk fel. 150 mA teljesítmény fölötti akkumulátoroknál az AKKU PLUSSZ lassabban fejti ki hatását.

Szállítás

Barion

Személyes átvétel


Ha személyesen szeretné átvenni csomagját 4086 Hajdúvid Krúdy Gyula u-i telephelyünkön, válassza ezt az opciót. Mielőtt érte jönne, mindenképp egyeztessen előbb ügyfélszolgálatunkkal a 0652/219-400-es telefonszámon. Fizethet a webshopban bankártyával, utalással, de akár a helyszínen is készpénzzel, bankkártyával.

Házhoz szállítás átutalással


Házhoz szállítás Magyarország területén. Fizesse be számlánkra vagy utalja át , (Kathi Sándor e.v. Budapest Bank: 10101061-17070400-02004007) , a megrendelt áru ellenértékét a szállítási díjjal. Befizetésnél a közlemény rovatba írja be a rendelés számának első 5 jegyét, melyet e-mailben visszaigazoláskor kap.

Szállítási díj: 1 499 Ft

Házhoz szállítás utánvét


Házhoz szállítás Magyarország területén a futárnál történő fizetéssel készpénzzel vagy bankkártyával. Válassza ezt a szállítási módot, ha a csomag átvételekor szeretné fizetni a vásárlás értékét. A futárnál lehetőség van készpénzzel és bankkártyával is fizetni.

Szállítási díj: 1 799 Ft
Barion

Házhoz szállítás online(bankkártyás) fizetés


Házhoz szállítás Magyarország területén. Fizesse ki bankkártyával vagy Barion tárcából a megrendelt áru ellenértékét a szállítási díjjal.

Szállítási díj: 1 499 Ft
PayPal

Házhoz szállítás Paypal fizetéssel


Házhoz szállítás Magyarország területén Paypal fizetéssel. Válassza ezt a szállítási módot, ha Paypal-al szeretné fizetni a vásárlás értékét.

Szállítási díj: 2 299 Ft
Barion
GLS Csomagpont

GLS csomagpont online(bankkártyás) fizetés


Válassza ezt a szállítási módot, ha előre ki szeretné fizetni rendelését bankkártyával itt a webshopban, és GLS csomagponton szeretné átvenni csomagját.

Szállítási díj: 1 499 Ft
GLS Csomagpont

GLS csomagpont utánvét


Válassza ezt a szállítási módot, amennyiben GLS csomagponton szeretné átvenni csomagját a csomagponton történő fizetéssel.

Szállítási díj: 1 799 Ft
Barion
PayPal

European transport


European delivery conditions: -We can grant orders that come from abroad with Paypal and credit card payment. -We can deliver within named countries: Slovakia, Slovenia, Austria. Czech Republic, Romania, Croatia, Poland, Germany, Belgium, Netherlands, Luxembourg, -Delivery deadline: 4-8 days -The pack weight cant be over 40 kgs.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek