Ügyfélszolgálat H-P 8-16 óráig. info@vilagitasok.hu Telefon: 0652219400

Rólam

Üdvözöllek! Kathi Sándor vagyok. Ebben a webáruházban szeretném bemutatni neked a LED világítás és a villanyszerelési anyagok azon típusait, melyeket nyugodt szívvel megvásárolhatsz. Nem lesz a legdrágább, és sokáig kiszolgál téged. Több mint 12 éve ezzel foglalkozom, tesztelek és mérek. Tudnék neked ajánlani 30-40%-al olcsóbb LED-et is például. Kb. ennyivel világít kevesebbet is. Érdekel? Engem sem. A lényeg: a tanulópénzt én fizetem, te már csak a jó terméket kell hogy válaszd!

Számos kereskedő és végfelhasználó partnerrel állok kapcsolatban az ország egész területén, így minden termék a webáruházban a Te boltodba is bekerülhet. Légy viszonteladó partnerem. Rendelhetsz telefonon, e-mailben, skype-n, melyet futárszolgálat segítségével eljuttatunk hozzád.(0652/219-400, info@vilagitasok.hu, skype: vilagitasok.hu).

Telephely:

 

 Folyamatosan növeljük raktárunk méretét és raktárkészletünk mennyiségét a minél rugalmasabb kiszolgálás érdekében. Jelenleg kb. 2500 féle termék  azonnal raktárról elérhető, 5000 körüli termékszám 1-2 napon belül átkerül raktárunkba, további 3000 terméket pedig 4-5 nap elteltével tudunk szállításra átadni. Van kb. 3000 termék, melyre akár 1-2 hetet is várni kell, de ezt igyekszünk a termékek mellett is jelezni, és olyan áron adni, hogy megérje a várakozást.

Kollégáim folyamatosan fejlesztik tudásukat, hogy webshopunk és kiszolgálásunk ügyfélbarát, rugalmas, gyors legyen.

A társadalmi szerepvállalást is fontosnak tartjuk, így vevőink rajtunk keresztül nemes célokat is megvalósíthatnak. hisz ehhez elengedhetetlen a minél több elégedett vásárló.