Ügyfélszolgálat: H-P 10-14 óráig. Email: info@vilagitasok.hu 8-16 óráig

Alumínium profilok LED szalaghoz

Webáruházunk ezen kategóriájában alumínium profilokat találhatsz LED szalagokhoz. Ezek olyan kiegészítők, melyek lehetővé teszik a fényforrásaid könnyű elhelyezhetőségét. Valamint dekorációs célt is szolgálnak, hiszen többféle formában és kivitelezésben is elérhetőek. Ezenfelül segítséget kaphatsz a végzárókat, illetve profilrögzítőket illetően is. Egyszóval mindent megtalálsz itt, ami a LED szalagok felszereléséhez hasznos. Ez is segíteni fog téged abban, hogy minél könnyebben át tudj térni a környezetbarát világítások használatára. Az alumínium profilok segítségével pedig biztos a siker.

Célunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a legjobb minőségű világításokat. Így amennyiben éppen új fényforrásokat szeretnél felszerelni a lakásodba, a legjobb helyen jársz! Azonban nem csak a beltéri viszonyokra szűkül kínálatunk, hiszen kültérre is számtalan terméket találsz nálunk. Így érheted el, hogy az egész lakókörnyezetedben mindenhol megfelelően láss. 

 

Ha pedig a lámpákon kívül egyéb kiegészítőkre is vágysz, azokban sem fogsz hiányt szenvedni. Ezek az alumínium profilok is ide sorolandóak, melyek azért jöttek létre, hogy még komfortosabbá tegyék a LED-ek alkalmazását.

 

A formák sokszínűsége

 

Az alumínium LED profilokat számos kialakításban beszerezheted. Találhatsz köztük kerekített, barkács, illetve süllyesztett darabokat is. Ezek mind mind különféle felhasználási módokra ideálisak. A barkácsprofilok között meglelhető termékek segítségével például tökéletesen fel tudod majd szerelni a konyhapult világítását. 

 

De ha az “U” alakú darabot választod, az a parkettaszegély alatti dekorációs fényforrásokhoz is segítségedre lehet. Ám itt még nincs vége a sornak. Szintén előnyös akkor is, ha a csempe közé tervezel világítást elhelyezni díszítés céljával. De ha esetleg szórakozóhelyt üzemeltetsz, akkor is megtalálod a számításaidat, hiszen a LED világítások itt is jól mutatnak.

 

Elérhetőek nálunk csempére, sarokba, illetve felületre szerelhető profilok is. A sarokprofilok leginkább irodai keretek között ideálisak. De ezenfelül felhasználhatjuk őket akár egy hotelben, különféle rejtett világítások esetében, vagy a szekrény dekorációjában. Külön előnyük, hogy könnyen belesüllyeszthetőek gipszkartonba, mely rendkívül egyszerűvé teszi a beépítést. 

 

A felületre szerelhető profilok esetében ismét sok lehetőséggel találkozhatsz. Ezen termékek legfőbb pozitívuma az, hogy nagy teljesítményű fényforrásokhoz is alkalmasak. Így ha ilyen LED szalagot, vagy PowerLED-es világítást készülsz vásárolni, akkor célszerű a hozzá tartozó profilt is alkalmazni.

 

Különleges kivitelezésű alumínium profilok LED szalagokhoz

 

Természetesen olyan is előfordulhat, hogy az előbb felsoroltaknál különlegesebb igényeid vannak. Ilyenkor jöhetnek szóba többek között az indirekt megvilágítású profilok, vagy a hajlítható variációk. De ide sorolhatjuk még a gipszkartonhoz tartozó termékeket is, illetve a kifejezetten lámpákhoz készült változatokat. Nem csak a LED szalagokhoz köthető profilok érdekelnének? Nézz szét LED-es fényforrásaink között, ahol számod egyéb extra érdekesség is vár rád!

 

A hajlítható alumínium profil esetében egy különleges anyagnak köszönhetően érheted el te is ezt a tulajdonságot. Méghozzá az úgynevezett PMMA fedő az, ami lehetővé teszi, hogy bárhova felhelyezd a terméket. Ez a darab akár 5-6 cm-es átmérőre is hajtható, így rendkívül rugalmas. 

 

Amennyiben ilyen módon használod, akkor mindenképpen érdemes rögzítened a búra végeit. További előnye, hogy negatív, illetve pozitív irányba is hajlítható. Ha neked is megtetszett valamelyik darab, nézz körül nálunk és dobd fel te is a lakásod LED-ek segítségével!