Kaputelefon

Kaputelefonok

 

Webáruházunk ezen kategóriájában a kaputelefonokat találhatod meg. Ezek az eszközök rendkívül fontosak abban az esetben, ha társasházban élünk, hiszen elengedhetetlen a használatuk. Akár ha egy futár érkezik hozzánk akár bárki más, mindenképpen előnyös, ha tudja jelezni jelenlétét. 

 

Ezen keresztül pedig fel is tudjuk venni a kapcsolatot azzal a személlyel aki be szeretne jönni az épületbe. Ilyen módon pedig akár az illetéktelenekek behatolását is megakadályozhatjuk, ha már az ajtóban beszélni tudunk az ott álló személlyel. Így azt javasoljuk, hogy nézz körül a kínálatunkban, ha még nem rendelkezel ilyen eszközzel!


15termék
Szállítási idő:
2-5 munkanap
Gyártó:
Elmark
Gyártói cikkszám:
195081
99 124 Ft
Szállítási idő:
2-5 munkanap
Gyártó:
Elmark
Gyártói cikkszám:
195082
16 708 Ft
 
15termék

Célunk, hogy mindenkihez eljuttassuk a korszerű, energiatakarékos világításokat, de emellett számos más kiegészítő terméket is megtalálhatsz nálunk. Egyik ilyen a kaputelefon, mely rendkívül hasznos az imént említett okok miatt. Szerencsére ma már többféle típus is elérhető ezen kategóriában, így számos variáció közül válogathatsz. 

 

Ahogyan más területeken, úgy itt is megjelennek az olcsóbb, illetve a drágább verziók, így igényeink szerint tudjuk alakítani, hogy mire is vágyunk. Akár kijelzővel rendelkező termék beszerzésére is lehetőségünk van, mely a legprofibb darabok közé tartozik. De ha nem szeretnénk túl nagy összeget szánni a vásárlásra, akkor ennél kevesebb funkcióval rendelkező verziók is a rendelkezésünkre állnak.

 

Profi kaputelefonok

 

Mit szólnál hozzá, ha nem csak a hangját hallanád a kapuban várakozó személynek, hanem látnád is őt? A modern technológia szerencsére már erre is képes, így ha hajlandó vagy egy kicsit nagyobb összeget beruházni erre a célra, akkor ez is kivitelezhető. Ha pedig a biztonsági faktort helyezzük szem elé, akkor is hasznos tud lenni ez a funkció. 

 

Hiszen ezáltal meg is tudod lesni, hogy ki szeretne bejutni a házba. Így ha esetleg oda nem illő személyt látsz akkor meg tudod tenni a szükséges lépéseket. Ugye milyen jól hangzik? Ha szétnézel az elérhető kaputelefonjaink között, akkor bizony ilyen megoldást is fogsz találni. Mindenképpen érdemes rákukkantani!

 

Természetesen ehhez egy olyan készülékre lesz szükség, melyhez kamerát is lehet csatlakoztatni. Ezt pedig a legkönnyebben úgy tudjuk megtenni, hogyha a beltéri eszköznek okostelefonunkat használjuk. 

 

Így ha kell, akkor rögtön meg fogjuk tudni tekinteni a kapuban elhelyezett kamera képét. Az eszközök Android és iOS készülékekkel is tökéletesen működnek, így bármilyen telefonnal is rendelkezel, egyik típus sem fog problémát jelenteni a rendszernek. A kaputelefon energiaellátását pedig egyszerűen, elemek segítségével biztosíthatod, melyeket szinte bármelyik boltban beszerezhetsz.

 

Olcsóbb változatok

 

Természetesen nem kell ilyen profi berendezést megvásárolunk, ha nincs akkora keretünk a kaputelefon beszerzésére. Léteznek olcsóbb változatok is, amelyek tökéletesek az előbb említett célokra. Ezeknél ugyan vizuális élményben nem lesz részünk, de hanggal minden további nélkül fogunk majd tudni kommunikálni azzal, aki az ajtó előtt áll és bejutásra vár. 

 

Ezen készülékek működtetéséhez szükségünk van egy kültéri, illetve egy beltéri darabra is, hogy létrejöjjön az összeköttetés. Legjobban akkor járunk, ha olyan szettet keresünk, melyben mindkét alkotóelem megtalálható.

 

A működésük általában egy kaptafára épül. A külső egységen található egy gomb, mellyel kezdeményezni lehet a hívást. A vonal túlvégén, a lakásban lesz felszerelve a telefon, ahol fogadni tudjuk a jelzést. 

 

Nem csak a kaputelefonok érdekelnek? Nézz körül a webshopunk további kínálatában is, hiszen számos világítással kapcsolatos termékkel is várunk! Hogyha újra szeretnéd újragondolni a fényforrásokat otthonodban akkor nálunk a helyed, hiszen mindent megtalálsz!