Kettő led fénycsöves lámpatestek

Kettő LED fénycsöves lámpatestek

 

Webáruházunk ezen kategóriájában a kettő LED fénycsöves lámpatesteket találhatod meg. Ezek a termékek por- illetve páramentes kialakítással rendelkeznek, hogy hosszú időn keresztül tudjanak számodra kifogástalan minőségű fényt szolgáltatni. LED-es mivoltuknak köszönhetően az energiafogyasztásuk is igen csekély, így nem kell azon aggóndnod, hogy a használatuk megterhelné a villanyszámládat. 

 

Ezenfelül rendkívül jó minőségű fényt tudnak biztosítani számodra, tehát az alkalmazásukkal csak nyerhetsz. Két fénycsöves kialakításuknak köszönhetően pedig minden helyiségben kellő mennyiségű fény tudnak majd biztosítani, így legyen szó bármiről, biztosan mindenki jól fogja látni, amit szeretne.


47termék
 
47termék

Célunk, hogy mindenkihez eljuttassuk a takarékos, és jó minőségű fényforrásokat. Manapság igencsak fontos az energiahasználat mérséklése, hiszen egyrészt kevésbé szennyezzük a környezetünket, másrészt a saját pénztárcánkat is megóvjuk. Erre  célra megtalálhatsz nálunk mindenféle LED-es lámpákat, de ha mégis inkább a klasszikus világítással szemeznél, abból is bőséges kínálattal rendelkezünk. 

 

A LED-es fényforrások élettartamukban is messze felülmúlják a tradicionális társaikat. Hiszen az ebben a kategóriában bemutatott kettő LED fénycsővel rendelkező lámpatestek üzemideje akár 30.000 óra is lehet, így nem kell sűrűn a cseréjükben gondolkodnod. Nem csak ezek a darabok érdekelnének? Nézz szét LED fénycsöves lámpatest kínálatunkban!

 

Számtalan variáció

 

Ahogy azt már a többi termékkategóriánknál is megszokhattad, a LED fénycsöves lámpatesteknél is bőséges választási lehetőséget bocsátunk a rendelkezésedre. Emiatt pontosan olyan darabokat választhatsz, amilyenekre szükséged van, így pedig hosszú időn keresztül tudod majd örömmel használni a fényforrásodat. 

 

Itt is megtalálhatóak a különféle színhőmérsékletek, elérhető melegfehér, illetve hidegfehér variáció is. Csak azon múlik majd a döntés, hogy te melyik változatot preferálod. Természetesen ugyanez igaz a méretekre is. Ebből is számtalan lehetőség érhető el, vagyis pontosan azt a típust fogod tudni beszerezni amelyik passzol oda, ahová be szeretnéd szerelni.

 

Létezik olyan termék is, amelyik tükrös-rácsos megoldással van kivitelezve, tehát ha a te szívedhez ez áll a legközelebb, vagy az adott helyiségbe ezt tudod leginkább elképzelni, akkor e termék beszerzésére is lehetőséged van. Ezenfelül elérhető nyitott lámpatest is nálunk, mely egyoldalas kábelezéssel rendelkezik a könnyebb beüzemelés érdekében. Hogyha prizmabúrás variációt szeretnél vásárolni, akkor sem kell máshova menned, hiszen ezt is megtalálod a kínálatunkban. 

 

Ez tökéletes oldalfali, illetve mennyezeti szerelésre is. Meglelhetsz még szabadonsugárzó lámpatestet is nálunk, mely szintén sok esetben hasznos lehet. Ha más célra is keresel fényforrásokat, akkor pedig érdemes lesz szétnézni ipari világítás, reflektor kínálatunkban is!

 

Maximális biztonság a kettő LED fénycsöves lámpatestekkel

 

Termékeink többsége rendelkezik IP65-ös védelemmel, ennek köszönhetően maximális biztonsággal fogod majd tudni alkalmazni őket. Ez pedig egy külön pozitívum, hiszen nincs is rosszabb annál, mikor egy fontos berendezés működése miatt aggódni kell. 

 

Rendkívül gyors kiszállítást biztosítunk számodra, hiszen ha készleten lévő termékeink közül rendelsz, akkor már 2-5 munkanapon belül nálad lehet a kívánt darab. Így a lehető leggyorsabban tud majd elindulni a beszerelés és a kívánt világítási struktúra megalkotása.


Kíváncsi vagy a többi termékünkre is? Nézz szét webáruházunk egész kínálatában ahol számtalan világítással kapcsolatos portékával várunk minden kedves érdeklődőt!