Metabond Megasel Plu 2-5 munkanap

Metabond Megasel Plus 250 ml

Akciós!
Az akció időtartama: 2022-01-10 - 2022-02-28.
A dízelüzemű motorok újgenerációs hamumentes üzemanyag-adaléka, melyet az üzemanyag-ellátó rendszer hatékony üzemelése céljából fejlesztettek. Hatásai: - Égésjavítás - Szelepek tisztán tartása - Teljesítménynövelés - Cetánszámnövelés…
7 700 Ft 6 929 Ft
(5 456 Ft + 27% ÁFA) [19.22EUR] / db
Hűségpont: 46 pont
Készlet: 5 db
A dízelüzemű motorok újgenerációs hamumentes üzemanyag-adaléka, melyet az üzemanyag-ellátó rendszer hatékony üzemelése céljából fejlesztettek.
Hatásai:
- Égésjavítás
- Szelepek tisztán tartása
- Teljesítménynövelés
- Cetánszámnövelés
- Felületnemesítés az üzemanyaggal érintkező fémfelületeken.
A Metabond kémiai felületnemesítő hatásának köszönhetően a csúszó fémfelületek precíz illesztését érjük el, így az élettartamuk is jelentősen növekszik. A különösen érzékeny befecskendező-fúvóka hatékonyságát a permetező minta betartásával és a pontos üzemanyag-adagolással lényegesen javítjuk, így kitolódik az ún. "hideg kigyantásodás". A Megasel Plus számos olyan feladatot old meg, amely az üzemanyagok tárolásakor, szállításakor és elégetésekor lép fel.
Széles körben elterjedt az a gyakorlat, hogy különböző származású dízel üzemanyagokat összekevernek. Ez hátrányosan befolyásolja azok stabilitását, felgyorsítja az üzemanyagbomlást, iszap- és baktériumképződést, így az üzemanyagok égési értéke jelentősen csökken. A ragadós befecskendező-fúvókák, fertőzött vezetékek, szűrők és szivattyúk a drága üzemanyagot pazarolják, csökkentik a hatásfokot és emelik a karbantartási költségeket. A dízel berendezéseknél gyakoriak a vízkárok, a korróziós problémák, a rozsda- és savképződés.
A Megasel Plus tartalmazza azokat a magas értékű és sokoldalú alkotórészeket, amelyek szükségesek a felsorolt problémák hatásos kezeléséhez. A vízcseppek - amelyek a szuszpenzióban nagy zavarveszélyt képviselnek, emulgálódnak, így hatásosan eltávolításra kerülnek a berendezésből.

A Megasel Plus hamumentes (nem tartalmaz szervetlen anyagokat vagy fémeket), kompatibilis a legtöbb szénhidrogén üzemanyagfajtával. Megasel Plus használatával a súrlódásnak sokkal jobban ellenálló felületek és a nagymértékben javított égés által a motorok teljesítménye üzemanyag-megtakarítás mellett is jelentősen növelhető. A Megasel Plus összetétele révén tisztítja az összes üzemanyag-vezetéket, meggátolja a szennyeződések lerakódását. Használata környezetbarátabb motorüzemet tesz lehetővé: a tökéletesebb égés jótékony hatással van a károsanyag-kibocsátásra (kevesebb "dízelfüst") és a megfelelő energiát kevesebb üzemanyagból nyeri ki a motor. Emellett javítja a hidegindítási tulajdonságokat és megakadályozza az üzemanyag-vezetékek befagyását. A Megasel Plus csökkenti a kezelt dízelmotor karbantartási igényét.

Felhasználási területe:
Elsősorban belsőégésű motorok üzemanyagának és üzemanyag ellátó rendszerének kezelésére alkalmas, beleértve a legmodernebb közvetlen befecskendezésű dízelmotorokat, akár részecskeszűrővel szerelt motorok esetén. Alkalmazható dízelturbinák, olajégők, gőzfejlesztők esetén is.

Használatával járó előnyök:

• a cetánszámot 8 %-kal növeli
• javítja az égést, növeli a teljesítményt
• 5-15% üzemanyag-megtakarítást eredményez
• gazdaságos, csökkenti a karbantartási igényt, csökkenti a kopást
• optimális elgázosodási funkciót kapunk, csökkenti a kipufogó emissziókat
• javítja a hidegindítást
• keni a hengerfejet
• megtisztítja az összes üzemanyag vezetéket
• megakadályozza a szénlerakódást, kokszosodást
• oldja a ragadó szelepeket
• megállítja a rozsdát és a korróziót, növeli az üzemanyag-ellátó rendszer élettartamát
• semlegesíti a savakat
• megakadályozza az üzemanyag-vezetékek befagyását
• megőrzi az emisszió kontroll hatását.

Használata: Tankoláskor minden 10 liter gázolajhoz 6-9 ml-t kell a tankba önteni közvetlenül a tankolás előtt. Teljes tisztító hatása 250 liter bekevert üzemanyag elhasználása után jelentkezik. A 8 % cetánszám növekedés 9 ml/10 liter dízel adagolás mellett lehetséges.

Tiszta biodízel üzemanyag esetén nem alkalmazható! Ásványi és biodízel üzemanyag keveréke esetén akkor használható, ha a bio aránya nem magasabb 10%-nál! Dermedéspont csökkentést petróleum hozzáadásával érhetünk el.
Szavatossági idő: Felbontás nélkül korlátlan ideig eltartható. Felbontás után a szavatosság 2 év.
Származás: EU
Kiszerelés: 250 ml

Szállítás

Barion

Személyes átvétel


Ha személyesen szeretné átvenni csomagját 4086 Hajdúvid Krúdy Gyula u-i telephelyünkön, válassza ezt az opciót. Mielőtt érte jönne, mindenképp egyeztessen előbb ügyfélszolgálatunkkal a 0652/219-400-es telefonszámon. Fizethet a webshopban bankártyával, utalással, de akár a helyszínen is készpénzzel, bankkártyával.

Házhoz szállítás átutalással


Házhoz szállítás Magyarország területén. Fizesse be számlánkra vagy utalja át , (Kathi Sándor e.v. Budapest Bank: 10101061-17070400-02004007) , a megrendelt áru ellenértékét a szállítási díjjal. Befizetésnél a közlemény rovatba írja be a rendelés számának első 5 jegyét, melyet e-mailben visszaigazoláskor kap.

Szállítási díj: 1 499 Ft

Házhoz szállítás utánvét


Házhoz szállítás Magyarország területén a futárnál történő fizetéssel készpénzzel vagy bankkártyával. Válassza ezt a szállítási módot, ha a csomag átvételekor szeretné fizetni a vásárlás értékét. A futárnál lehetőség van készpénzzel és bankkártyával is fizetni.

Szállítási díj: 1 799 Ft
Barion

Házhoz szállítás online(bankkártyás) fizetés


Házhoz szállítás Magyarország területén. Fizesse ki bankkártyával vagy Barion tárcából a megrendelt áru ellenértékét a szállítási díjjal.

Szállítási díj: 1 499 Ft
PayPal

Házhoz szállítás Paypal fizetéssel


Házhoz szállítás Magyarország területén Paypal fizetéssel. Válassza ezt a szállítási módot, ha Paypal-al szeretné fizetni a vásárlás értékét.

Szállítási díj: 2 299 Ft
Barion
GLS Csomagpont

GLS csomagpont online(bankkártyás) fizetés


Válassza ezt a szállítási módot, ha előre ki szeretné fizetni rendelését bankkártyával itt a webshopban, és GLS csomagponton szeretné átvenni csomagját.

Szállítási díj: 1 499 Ft
GLS Csomagpont

GLS csomagpont utánvét


Válassza ezt a szállítási módot, amennyiben GLS csomagponton szeretné átvenni csomagját a csomagponton történő fizetéssel.

Szállítási díj: 1 799 Ft
Barion
PayPal

European transport


European delivery conditions: -We can grant orders that come from abroad with Paypal and credit card payment. -We can deliver within named countries: Slovakia, Slovenia, Austria. Czech Republic, Romania, Croatia, Poland, Germany, Belgium, Netherlands, Luxembourg, -Delivery deadline: 4-8 days -The pack weight cant be over 40 kgs.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek