Kerek süllyesztett LED panel

Webáruházunk ezen kategóriájában a kerek süllyesztett LED paneleket találhatod meg. Ezek a fényforrások számos esetben hasznosak lehetnek, hiszen környezetbarát, illetve jó minőségű világítást biztosítanak. Ezenfelül a beüzemelésük is rendkívül egyszerű. Süllyesztett mivoltuknak köszönhetően pedig akár egy síkba is hozhatjuk a mennyezettel. Így nem fogja elcsúfítani az összképet egy lelógó lámpa látványa. Természetesen ebben a kategóriában is sokféle variációval találkozhatsz a kivitelezést illetően. A színhőmérsékletet is kedvedre variálhatod a melegfehér, illetve a hidegfehér változatok között.


185termék
 
185termék

Célunk, hogy minden magyar háztartásba eljuttassuk a jó minőségű fényforrásokat megfizethető áron. Ezért hoztuk létre webáruházunkat, ahol rengeteg terméket találhatsz meg te is ebben a témakörben.

Nagy hangsúlyt fektetünk a LED-es megoldásokra, hiszen úgy hisszük, hogy ez a jövő. A környezetbarát mivoltuk mellett ugyanis a pénztárcádra is kedvező hatással lehetnek, mivel kevesebb áramot fogyasztanak, mint hagyományos társaik. Ezek a kerek süllyesztett LED panelek is tökéletesen megfelelnek az előbb felsorolt kritériumoknak. Reméljük te is megtalálod közöttük azt a darabot, amelyik a leginkább illik lakásodhoz!

Kerek süllyesztett LED panelek

A kategóriában megtalálható LED panelek legnagyobb előnye, hogy belesüllyeszthetőek a mennyezetbe. Ez a megoldás számtalan esetben hasznos lehet, és még esztétikusan is tud mutatni. Nálunk minden ilyen megvásárolt termékhez szettben juthatsz hozzá. Ez azt jelenti, hogy az összeállítás tartalmazni fogja azokat a tartozékokat is, melyek az összeszerelés során szükségesek lehetnek.

Így neked nem kell majd azon fáradoznod, hogy külön-külön beszerezd az alkatrészeket. Ebből kifolyólag nagyon előnyös tud lenni, ha az összeállítás során már minden felhasználásra kerülő darab rendelkezésedre áll.

Legtöbb termékünk kiváló minőségű alumínium kerettel rendelkezik. Ez biztosítja hosszú éveken keresztül a tartósságát, illetve a szemnek kellemes kinézetet. Ezenfelül a hőt is kiválóan elvezeti, így nem kell azon aggódnod, hogy esetleg túlmelegszik majd a fényforrás. A búrák alapanyaga műanyag, mely szintén kiemelkedő minőségű alapanyagokból készült.

Legtöbb termékünket fehér színben érheted el, de találkozhatsz más színösszeállítással rendelkező keretekkel is. IP védelem szintjén is többféle termékkategória érhető el nálunk, de biztos lehetsz abban, hogy csak a legjobbak közül válogatunk neked. A termékek beilleszthetőek kivágott gipszkartonba.

LED panel biztonsági vészvilágítással

Olyan helyre lenne szükséged süllyeszthető LED panelre ahol elengedhetetlen a biztonsági vészvilágítás? Nálunk ilyen fényforrásokat is találhatsz. Számos olyan helyzet fordulhat elő, ahol a lámpáknak rendelkezniük kell ezzel az extra tulajdonsággal.

Hogyha te is ilyen jellegű helyiséget üzemeltetsz, akkor nálunk a helyed, hiszen jó minőségben szerezheted be ezeket a termékeket. Nem csak a kerek süllyeszthető LED panelek érdekelnek? Nézz szét a bővebb LED panel kínálatunkban is, ahol számos egyéb terméket is találhatsz.

Az általunk forgalmazott LED-es fényforrások hosszú üzemidővel rendelkeznek. Ez a számszerűsítve akár 20-30.000 óra is lehet, mely rengeteg idő. Így nem kell majd azon aggódnod, hogy gyorsan kiégnek majd a beszerelés után a világításaid.

Miután egyszer a beruházás mellett döntöttél, hosszú éveken keresztül kiszolgálnak majd téged is ezek a termékek. Ha pedig jelenleg nem találtad meg pontosan azt a darabot amire vágytál, akkor ne felejts el sűrűn visszanézni hozzánk, hiszen kínálatunkat folyamatosan bővítjük.