LED panel

LED panelek

Webáruházunk ezen kategóriájában különféle LED panelekkel találkozhatsz. Ezek a termékek segíthetnek abban, hogy a lakás minden pontját jó minőségű fényforrásokkal tudd bevilágítani. Ráadásul számos darab közülük süllyeszthető megoldással is rendelkezik, így egy síkba hozhatóak a mennyezettel. Ennek köszönhetően pedig extra helyet sem fognak foglalni, miközben a funkciójukat maximális hatékonysággal ellátják. Remekül hangzik, igaz? Vedd körbe magad jó minőségű, környezetbarát világításokkal! Válogass kínálatunkból és csodáld meg legújabb fényeidet!

Célunk, hogy mindenkihez eljuttassuk a modern fényforrásokat, megfizethető áron. Webshopunkban rengeteg fajta világítással találkozhatsz, így egészen biztosan megleled azt a variációt, amelyikre éppen szükséged van. Ebben a kategóriában pedig a LED paneleket találod, melyből szintén többfélét érhetsz el. 

 

Ezek közt is létezik számos méretetű, illetve kialakítású termék. Így teljes mértékben igényeidnek megfelelően fogod tudni kiválasztani az általad vágyott darabot. Nem szeretnéd, ha kiemelkednének a fényforrásaid a mennyezetből? A süllyesztett LED panelek pontosan erre a célra lettek kifejlesztve, így a legjobb helyen jársz.

 

Extra vékony LED panelek

 

A LED panelek egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül vékony kialakítással rendelkeznek. Így tökéletesen egy síkba lehet őket hozni a mennyezettel. A kerek változatokkal szimpatizálsz? Nézz szét a kerek süllyesztett LED panel kínálatunkban, ahol sok-sok termékkel várunk! Ezen darabok közül több is természetes fehér fénnyel rendelkezik, így garantáltan jó minőségű fényforrást fognak biztosítani számodra. 

 

Külön előny, hogy a termék ára magában foglal minden olyan kiegészítőt is, mely a beszerelésnél szükséges lehet. Így egyrészt sokkal egyszerűbb lesz a folyamat, másrészt nem kerül plusz költségbe ezen alkotóelemek beszerzése. 

 

A termékek élettartamára sem lesz majd panaszod. Az üzemidő akár több, mint 35.000 óra is lehet, így biztosan nem kell majd sűrűn cserélgetned a világításaidat. A lámpa egy rugós szerkezet segítségével illeszthető be a helyére. Ez a folyamat egyáltalán nem bonyolult, így könnyedén meg tudod majd oldani a beszerelését is. 

 

Ha az a célod, hogy a fényforrás minél jobban beleolvadjon a környezetébe, akkor találhatsz keret nélküli darabokat is. Ez a terméktípus kitűnő választás lehet nappalikba, illetve előszobákba is. Tökéletes fényerővel, illetve maximális energiahatékonysággal rendelkeznek, így minden adott lesz a fényforrásaid optimális üzemeltetéséhez.

 

Négyzetes formák

 

Nem annyira tetszenek a kör alakú megoldások? Esetleg a rendelkezésedre álló körülmények nem teszik lehetővé az ilyen típusú lámpák használatát? Semmi gond! Kínálatunkban megtalálhatsz szögletes süllyesztett LED paneleket is. 

 

Ezeket a termékeket is tökéletesen be tudod illeszteni a mennyezetbe, sőt, olyan darabot is találhatsz nálunk, amely állítható fülekkel rendelkezik. Ennek köszönhetően pedig több választási lehetőség fog kínálkozni számodra, hiszen különböző méretű furatokba is be tudod majd illeszteni a fényforrásokat. 

 

A színhőmérsékletek választékára sem lesz majd panaszod. Ugyanis ebben a kategóriában is rendelkezésedre állnak melegfehér, hidegfehér, illetve természetes fehér változatok is. Külön előny a tőlünk történő beszerzésnél, hogy a panel, illetve a rugós fülek mellett a tápegység is az összeállítás részét képezi. 


Így minden adott lesz a lámpa üzembe helyezéséhez. A LED panelek tárháza azonban itt még nem ért véget. Ha érdekelnek a falon kívüli megoldások is, akkor nézz szét kínálatunkban!