Ügyfélszolgálat H-P 8-16 óráig. info@vilagitasok.hu

Blog

Az 1200x300-as LED panelek használata

 

Vajon hol funkcionálnak a legideálisabban az 1200x300-as LED panelek? Ilyen termékeket számos kialakításban tudunk beszerezni, de hol állja meg igazán a helyét az imént említett méret? Mai cikkünkben erre fogjuk keresni a választ.

A tökéletes konyhabútor-világítás kiválasztása

 

A konyhai tevékenységek során elengedhetetlenek a megfelelő fényviszonyok. A főzésnél pedig különösen fontos, hogy tökéletesen lássunk. Ehhez persze csak és kizárólag egy jó minőségű konyhabútor-világítás tudja megteremteni a szükséges körülményeket. Mutatjuk is mindjárt, hogy milyen lehetőségek közül tudsz válogatni.

 

A szeletelésnél különösen fontos, hogy mindent kristálytisztán lássunk. Hiszen ha például egy éles késsel dolgozunk, akkor megfelelő fényforrás híján könnyedén megvághatjuk magunkat. Emiatt a lámpatestek elhelyezésére is nagy hangsúlyt kell fektetni. Erre azért van szükség, hogy mindig a megfelelő szögbe és helyre érkezzen a fény.


Természetesen a konyhapult berendezése sosem egyszerű feladat. Általában ezekben az esetekben mindig helyhiánnyal küszködünk. Így nem egyszerű megtalálni, hogy pontosan hova is lenne érdemes elhelyezni ezeket a fényforrásokat. De fontos, hogy megoldásra találjunk, hiszen elengedhetetlen a konyhában a megfelelő világítás. Amennyiben hagyományos módon szeretnéd megoldani ezt, nézz körül fénycső kínálatunkban!

A kültéri LED szalagok előnyei

 

Amennyiben a kertbe keresünk világítást, a kültéri LED szalagok kitűnő alternatívák lehetnek. Strapabíró kialakításuknak köszönhetően ellenállnak a környezeti viszontagságoknak. Jöjjön szél, eső, vagy hó, a megerősített szerkezettel rendelkező darabok minden nehézséget átvészelnek.

 

Dekorációs célra maximális elégedettséggel használhatjuk fel őket. Elsősorban rendkívül sokféle színvariáció közül válogathatunk, így minden esetben megtaláljuk a számunkra ideális darabot. Ezen felül a méretek kötöttsége sem jelenthet akadályt. A legtöbb LED szalag ugyanis pontosan akkorára vágható, amekkora darabra szükségünk van.

 

Így mindenhova maximálisan be tudjuk illeszteni őket. Ezáltal legyen szó a kertünk, vagy házunk bármelyik pontjáról, egészen biztosan passzolni fog hozzá a termék. A választási lehetőségeknek itt még nincs vége. 

 

A színhőmérsékletet is kedvünkre variálhatjuk, mivel hideg-, illetve melegfehér változatok is elérhetőek a kínálatban. Beltérre is szemezgetnél közülük? Nézz szét standard LED szalag választékunkban, ahol minden felhasználási módra ideális darabokat találhatsz!

Panasonic Karre Plus Black

 

Szén-Monoxid érzékelők

A szén-monoxid színtelen, szagtalan, a levegőnél kismértékben könnyebb gáz, ami már kis mennyiségben is súlyos mérgezést idézhet elő. Emiatt a CO érzékelő használata erősen javasolt minden olyan helyiségben, ahol tüzelőberendezés működik.

Mit érdemes tudni a színes LED szalagokról?

 

A színes LED szalagokat manapság igen sokrétűen használhatjuk. Elsősorban természetesen a dekorációs célú igénybevétel a jellemző. De ezen túlmenően a ház számos pontján elhelyezhetjük őket. Sőt ennél tovább is mehetünk, hiszen a kertben is rendkívül jól tud mutatni egy színekben pompázó fényforrás.

 

De miért is előnyös a LED? Elsősorban a hatékonysága, és a környezettudatossága miatt. Mivel sokkal kevesebb áramot fogyaszt, mint a hagyományos izzók, így a Földünk megóvásában is fontos szerepet játszik. Ezen túlmenően mi is profitálhatunk belőle. Mivel sokkal jobb a fényforrás minősége, így az kellemesebb érzést kölcsönöz számunkra.


A kínálat óriási, hiszen manapság ez az iparág is rendkívüli fejlődésen ment keresztül. Különféle színek, formák és kivitelezések közül is tudsz válogatni. Természetesen webshopunkban is számos ilyen termék érhető el. Rendkívül jó választás lehet például ez a dekorációs célra kifejlesztett darab. Mivel kellemes fényt ad, így pozitív élményben lesz részed, ha felszereled a lakásba.

Egyszerű világítás LED szalag vezérlő segítségével

 

A LED szalagok használata egy igencsak kreatív világítási forma, melyet számos módon felhasználhatunk. Ezen fényforrások irányítását megkönnyíthetjük, ha egy LED szalag vezérlő segítségét vesszük igénybe. A berendezés segítségével nem kell közvetlenül a LED-ek mellett állnunk, hogy irányítsuk őket.